su kaçak tespiti Fundamentals Explained

Wiki Article

yağmur yağdığında kaçırıyorsa izolasyon kaçağı olabilir, cihazlarla examination edildiğinde sorun Web olarak belirlenebilir

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir dilemma değildir.

Su kaçaklarının bulunmasında yaygın olarak kullanılan ekipmanların başında kameralar gelir. Kameralar, sahip olduğu özellikler sayesinde su kaçaklarının yerini kolay bir şekilde tespit eder. Kameralı su kaçağı bulma yöntemlerinde farklı tipte kameralar kullanılır.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

Pis su tesisatının borularının daha geniş olması, kullanıma imkan veren en önemli detaylardan biridir. Kamera sayesinde herhangi bir yer kırılmadan tesisat kaçak tespiti yapılabilmektedir.

Salonumuzda peteğin yanındaki duvarda rutubetlenme başladı ayrıca parkeler kabariyor üsten kaldirdigimda alt taraf komple ıslak acaba sorun kalorifer tesisatında kacaktanmi kaynaklanıyor öyle ise kırıp dökmeden halledilme olasılığı varmıdır.evde kiraciyim ortalama masraf ne çıkar

Gelen su tesisatçısı usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için three-five tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda propertyımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Cevap : Hasan bey boyalı su yöntemi genelde pis su kaçağı tespitinde cihazları olmayan tesisatçılar tarafından yapılmaktadır. Tespit işlemi mutlaka su kaçağı tespit cihazı ve uzman su kaçağı ustası tarafından yapılmalıdır.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

13 yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında lawnımcı cihaz olarak kullanmaktayız. Çok gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Report this wiki page